Komplexní šálek s květinovými tóny v popředí, se zralou podmanivou švestkovou kyselinkou. Krémový korpus a chuť až po pražené mandle a tmavou čokoládu v závěru.
...
Kávové třešně jsou ručně sbírány, odpeckovány a sušeny ve slupce se zbytky slizu, což je proces známý jako „honey“. Na rozdíl od běžně používaného mokrého loupání v Sumatře jsou...
Keňská káva se často řadí mezi 5 nejlepších káv na světě. Jedním z důvodů, proč vynikají, je „Keňský proces“ neboli dvojité zpracování, kterým zrna procházejí. Tento proces je...
Pokud jde o zpracování, používá obzvláště dlouhý proces fermentace, který byl přijat několika blízkými družstevními společnostmi a pravděpodobně přispěl k bronzové medaili,...
Venezuelská výběrová káva je proslulá svou bohatou a výraznou chutí, která je formována rozmanitými klimatickými podmínkami a úrodnou půdou této země.
Země...
Vyvážený, ořechový, čokoládový profil s nízkou citrusovou aciditou a hladkým tělem – všestranně příjemný šálek, který se proslavil po celém světě.
Země...
Tato káva je často považována za jednu z nejkvalitnějších v Latinské Americe a je velmi oblíbená mezi milovníky kávy po celém světě. V chuti se projevuje vyšší acidita...
Káva v Nikaragui se obvykle pěstuje na menších farmách, obvykle menších než 10 hektarů. Kávovníky jsou vysazeny ve stínu vyšších stromů, což zlepšuje kvalitu kávy a chrání půdu...